การติดตั้งกันสาด

การติดตั้งกันสาดการติดตั้งกันสาด

การติดตั้งกันสาด เป็นการป้องกัน ความร้อน และแสงแดด ไม่ให้ส่องเข้ามาทางหน้าต่าง เมื่อความร้อนสะสมในบ้านจะก่อตัวเป็นกันสาดหรือกันสาดจำเป็นที่จะต้องป้องกันแสงแดดไม่ให้ส่องเข้ามาในบ้านให้มากที่สุด

นอกจากนี้ยังสามารถป้องกันไม่ให้น้ำฝนสาดเข้าบ้าน ความร้อนในบ้านที่ปล่อยให้แสงแดดกระทบตัวบ้านโดยตรงจะสะสมอยู่ในบ้าน ต้นทุนการใช้งานเกินกำลังจะตามมา

กันสาดเป็นเครื่องมือที่ดีในการป้องกันไม่ให้แสงแดดกระทบตัวบ้านโดยตรง ควรติดกันสาดทางทิศตะวันตกและทิศใต้รวมทั้งปลูกต้นไม้ด้วย เพื่อช่วยบังแดดให้มากที่สุด

ใช้สำหรับกันสาดหรือที่บังแดดที่ติดตั้งมาอย่างดี ต้องเป็นกันสาดเพื่อไม่ให้แสงแดดส่องเข้ามาในตัวบ้านได้เกือบทั้งหมด อย่างไรก็ตามมีกันสาดอีกแบบที่สามารถส่องสว่างได้รับออกแบบบ้าน

ไม่ว่าคุณจะชอบการไม่มีแหล่งกำเนิดแสงหรือแหล่งกำเนิดแสงขึ้นอยู่กับความชอบส่วนบุคคล แต่สิ่งสำคัญคืออย่าทำให้บ้านมืดจนต้องเปิดไฟในตอนกลางวันเพราะไม่เอื้อต่อการลดค่าใช้จ่าย เป็นต้นทุนพิเศษของคุณ

Installation of awning  This is to prevent heat and sunlight from shining. Through the window coming in As heat accumulates in the house, awning or a good sunshade Must protect the sun Not to shine through the house as much as possible. And also prevents rain from splashing into the house

A house that lets the sun shine directly into the house. The heat will accumulate in the house. Making the use of electricity more The cost will follow. Awning is a good tool to block the sun from shining through the house. Should be attached to the awning in the west and south, as well as planting trees. In order to help shade as much as possible

For installing a good awning or sun panel. Must be an awning that prevents sunlight from shining through the house almost entirely. But there is another kind of awning that can pass through.

It depends on the preferences of the individual whether to like a lack of light or a light source. But it is important not to make the house so dark that the lights have to be turned on during the day, because instead of saving expenses. Becomes more cost for you

Leave a comment

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *